NL FR

Medische Peeling

Bij een medische peeling word een vloeistof aangebracht die de oude oppervlakkige huidcellen verwijderd. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen. Uw huid wordt strakker, kleine rimpels verdwijnen, diepe rimpels worden minder diep en verkleuringen worden egaler.

Kortom uw huid zal er frisser en stralender uitzien.
De effecten zijn vergelijkbaar met een lichte laserbehandeling.

Een oppervlakkige peeling geeft een mooie opfrissing van uw huid. U kan gewoon blijven werken. Deze peeling kan U om de 3 weken herhalen.

Een diepere peeling zal een groter effect hebben. De eerste dagen na de peeling kan U huid trekkerig aanvoelen en na een 3-tal dagen kan de huid lichtjes schilferen. Na een week is uw huid genezen.

Voor iedere peeling bereidt U de huid thuis voor met een speciale reinigingsmelk en een verzorgende crème op basis van laag gedoseerde fruitzuren;

Een peeling is een veilige behandeling en duurt  15 tot 30 minuten.
De behandeling verloopt als volgt: de huid wordt gereinigd, vervolgens wordt de peeling in gelijkmatige laagjes met een borsteltje aangebracht. Nadien wordt de peeling geneutraliseerd.

Na iedere medische peeling brengt u een kalmerende crème aan. Gelijktijdig is ook een beschermende zonnecrème aan te bevelen. Ook moet U absoluut de zon vermijden om verkleuring van de huid te voorkomen.

Wilt U graag meer weten over de medische peeling?
Contacteer dan Dokter Debby Arnauts.